Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.
Siempre podrá revocar su consentimiento y obtener más información aquí.

Ocultar
Bienvenidos!
Es
necesario imprimir o descargar las entradas al finalizar la compra o en cualquier otro momento accediendo a la Zona Personal.
Si te aplicas algún descuento, deberás acreditarlo en la entrada del recinto.
Consulta las edades recomendadas y de acceso al recinto de cada uno de los espectáculos.

2 jun

SOLITUDS

TEATRE DE SALT
sábado, 2/06/2018 21:00 h 

SOLITUDS

TEATRE DE SALT

sábado, 2/06/2018 21:00 h 

Què poden tenir en comú un ancià solitari, una vaca, una parella de vampirs i la princesa Leia de la Guerra de les Galàxies?  Potser més del que et puguis imaginar, i fins i tot potser t’hi pots sentir identificat amb alguna, o cadascuna, d’aquestes quatre històries. Si et fa por que diguin alguna cosa de tu que potser voldries ignorar, no vinguis a gaudir d’aquests quatre contes teatralitzats. Si t’atreveixes a compartir la seva solitud, allò que tenen en comú entre ells i probablement amb tu, no et perdis l’espectacle.
15 sep

JO MAI, MAI

TEATRE DE SALT
sábado, 15/09/2018 21:00 h 

JO MAI, MAI

TEATRE DE SALT

sábado, 15/09/2018 21:00 h 

Som el què diem? Som el què mostrem?

Un convidem a veure què hi ha darrere d’una foto penjada a les xarxes socials. Un sopar, una colla d’amics i un joc de mentides i veritats que ajudarà als protagonistes a sortir de la seva zona de confort i mostrar, amb subtilesa, que ningú viu en un conte de fades.

Una comèdia que busca mofar-se de la hipocresia social.
16 sep

LA CANTANT CALBA

TEATRE DE SALT
domingo, 16/09/2018 21:00 h 

LA CANTANT CALBA

d'Eugène Ionesco

TEATRE DE SALT

domingo, 16/09/2018 21:00 h 

A Eugène Ionesco se li va ocórrer escriure "La cantant calba" mentre estudiava anglès amb el mètode Assimil, amb uns propòsits molt clars: desmuntar els mecanismes i els hàbits del llenguatge; riure-se’n del seu ús i abús i massacrar aquestes rutines i convencionalismes. L’autor es rabeja en l’angoixa, l’humor i l’absurd per descobrir-nos el quid de la qüestió: la soledat de l’ésser humà i la insignificança de la seva existència. De la nostra existència.


BITÒ PRODUCCIONS, S.L.
PATI DEL TEATRE 17190 SALT
Teléfono: 972402004
E-mail: taquilla@bito.pro

¡Síguenos!

Aviso legal
Política de cookies
Desarrollado porKoobin