Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga
Benvinguts!
Cal imprimir  o descarregar les entrades al mòbil al finalitzar la compra o en qualsevol altre moment accedint a la vostra Zona Personal.
Si t'apliques  algun descompte caldrà acreditar-lo en l'accés a la sala.
Consulta les edats recomanades i d'accés a la sala de cadascun dels espectacles.

L'organització es reserva el dret de modificar l'aforament de la sala i la ubicació dels espectadors en totes les funcions segons l'evolució de la normativa marcada pel PROCICAT pel que fa a les restriccions per evitar la propagació de la Covid19.


Seleccioneu la data de la funció

FEÍSIMA ENFERMEDAD Y MUY TRISTE MUERTE DE LA REINA ISABEL I

Teatre de Salt

dissabte, 30 d'abril de 2022


La Calòrica és ara mateix la companyia de la qual tothom parla. Encara assaborint l’èxit de la seva última estrena (De què parlem quan parlem de tota aquesta merda), arriba al festival Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I, el seu primer espectacle i treball de fi de curs quan es van llicenciar a l’Institut del Teatre. Entre el primer i l’últim espectacle hi ha un vincle que va més enllà del lligam dels seus components, amb Joan Yago com a dramaturg de capçalera: la capacitat de riure’ns del món. Mestres de la farsa, aquesta obra és un sagnant esperpent entorn dels molt catòlics Ferran i Isabel.

Dissabte, 30 d'abril de 2022
Amaga
Sessió 20.00 h
Comprar entrades
BITÒ PRODUCCIONS, S.L.(TS)
PATI DEL TEATRE 17190 SALT
Telèfon: 972402004
Correu electrònic: taquilla@bito.pro

Segueix-nos!

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat per