Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

Benvinguts!
Cal imprimir  o descarregar les entrades al mòbil al finalitzar la compra o en qualsevol altre moment accedint a la vostra Zona Personal.

Consulta les edats recomanades de cadascun dels espectacles.

L'organització es reserva el dret de modificar l'aforament de la sala i la ubicació dels espectadors en totes les funcions segons l'evolució de la normativa marcada pel PROCICAT pel que fa a les restriccions per evitar la propagació de la Covid19.

Si t'apliques  algun descompte caldrà acreditar-lo en l'accés a la sala. En cas de no portar-lo, serà necessari passar per taquilla per abonar-ne la diferència.

Abans de fer el pagament, tingues a punt el telèfon mòbil. Pot ser que la teva entitat bancària et demani introduir alguna dada més per confirmar l'operació. Si tens algun dubte o problema sobre aquest procés d'autorització posa't en contacte amb la teva entitat bancària.

31 de maig

Bèsties

Teatre de Salt
divendres, 31/05/2024 20.00 h

Bèsties

Teatre de Salt

divendres, 31/05/2024 20.00 h

“... moltes d’aquestes coses, d’aquests impulsos, són sans, però simplement es distorsionen.

O potser és el món que és -o que està- distorsionat, però mira, és la meva feina aconseguir que la gent s’adapti al món, distorsionat o no, per a que siguin felices. O, no se sentin tristes.

O… que funcionin. Així que, sí, quan vaig investigar una mica més amb la Karen, sí que va recordar una d’aquelles ocasions.”

La Tessa és una psicoterapeuta a la qual han demanat un informe mèdic sobre una de les seves pacients per presentar als jutjats. És el cas més excepcional que ha viscut la Tessa en els seus vint anys d’experiència.

A mesura que el tractament progressa comença a qüestionar-se coses més profundes, preguntes que van més enllà, que no es centren només en la seva pacient, sinó en el món i els seus propòsits.

The B*easts és un relat rellevant i esgarrifós sobre la cultura de la pornificació i sexualització de les nostres criatures, i sobre fins on és capaç d’arribar una mare per prioritzar allò que la seva filla vol”.

TRIA TEATRE
Correu electrònic: SOPORTE@EVENTIS.PRO

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat per