Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

Benvinguts!
Cal imprimir  o descarregar les entrades al mòbil al finalitzar la compra o en qualsevol altre moment accedint a la vostra Zona Personal.

Consulta les edats recomanades de cadascun dels espectacles.

L'organització es reserva el dret de modificar l'aforament de la sala i la ubicació dels espectadors en totes les funcions segons l'evolució de la normativa marcada pel PROCICAT pel que fa a les restriccions per evitar la propagació de la Covid19.

Si t'apliques  algun descompte caldrà acreditar-lo en l'accés a la sala. En cas de no portar-lo, serà necessari passar per taquilla per abonar-ne la diferència.

Abans de fer el pagament, tingues a punt el telèfon mòbil. Pot ser que la teva entitat bancària et demani introduir alguna dada més per confirmar l'operació. Si tens algun dubte o problema sobre aquest procés d'autorització posa't en contacte amb la teva entitat bancària.

Seleccioneu la data de la funció

El Quadern Gris

Teatre de Salt

dissabte, 20 d’abril de 2024


“Decideixo de començar aquest dietari. Hi escriuré - just per passar l'estona, a la bona de Déu- el que se m´anirà presentant”. Així comença El quadern gris, el 8 de març del 1.918, quan la Primera Gran Guerra és a les acaballes i Rússia ja ha fet la seva Revolució. L'última ratlla l'escriurà Josep Pla el 15 de novembre del 1919, dos dies abans d´anar-se´n cap a París com a corresponsal del diari “La Publicidad”. Tenia vint-i-un anys. 

 

El quadern gris veu la llum el 1966, profundament reelaborat, com a primer volum de les seves Obres Completes: l´alumne corregit pel mestre. Què anota Pla al llarg d´aquest llarg any i mig? Totes les coses de les que està feta la seva ...

Dissabte, 20 d’abril de 2024
Amaga
Sessió 20.00 h
Comprar entrades
BITÒ PRODUCCIONS, S.L.(TS)
PATI DEL TEATRE 2, 17190 SALT (GIRONA)
Telèfon: 972402004
Correu electrònic: taquilla@bito.pro

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat per