Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

Benvinguts!
Cal imprimir  o descarregar les entrades al mòbil al finalitzar la compra o en qualsevol altre moment accedint a la vostra Zona Personal.

Consulta les edats recomanades de cadascun dels espectacles.

L'organització es reserva el dret de modificar l'aforament de la sala i la ubicació dels espectadors en totes les funcions segons l'evolució de la normativa marcada pel PROCICAT pel que fa a les restriccions per evitar la propagació de la Covid19.

Si t'apliques  algun descompte caldrà acreditar-lo en l'accés a la sala. En cas de no portar-lo, serà necessari passar per taquilla per abonar-ne la diferència.

Abans de fer el pagament, tingues a punt el telèfon mòbil. Pot ser que la teva entitat bancària et demani introduir alguna dada més per confirmar l'operació. Si tens algun dubte o problema sobre aquest procés d'autorització posa't en contacte amb la teva entitat bancària.

Seleccioneu la data de la funció

C´est pas Possible

Teatre de Salt

diumenge, 21 d’abril de 2024Per davant un dia més de treball, i sota la seva responsabilitat, que tot estigui llest per a l'inici de la funció. Acostumada a treballar en l'ombra, la tècnica és l'encarregada de muntar el pòrtic d'aeris i preparar-lo tot perquè la Gran Artista brilli en escena.

 

C´est pas Possible és un espectacle en llenguatge clown i amb acrobàcia aèria, dirigit per la Industrial Teatrera, una història d'autosuperació, una proposta senzilla i quotidiana que combina l'humor amb la tendresa i la complicitat amb el públic.

Diumenge, 21 d’abril de 2024
Amaga
Sessió 12.00 h
Comprar entrades
BITÒ PRODUCCIONS, S.L.(TS)
PATI DEL TEATRE 2, 17190 SALT (GIRONA)
Telèfon: 972402004
Correu electrònic: taquilla@bito.pro

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat per