Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

Benvinguts!
Cal imprimir  o descarregar les entrades al mòbil al finalitzar la compra o en qualsevol altre moment accedint a la vostra Zona Personal.

Consulta les edats recomanades de cadascun dels espectacles.

L'organització es reserva el dret de modificar l'aforament de la sala i la ubicació dels espectadors en totes les funcions segons l'evolució de la normativa marcada pel PROCICAT pel que fa a les restriccions per evitar la propagació de la Covid19.

Si t'apliques  algun descompte caldrà acreditar-lo en l'accés a la sala. En cas de no portar-lo, serà necessari passar per taquilla per abonar-ne la diferència.

Abans de fer el pagament, tingues a punt el telèfon mòbil. Pot ser que la teva entitat bancària et demani introduir alguna dada més per confirmar l'operació. Si tens algun dubte o problema sobre aquest procés d'autorització posa't en contacte amb la teva entitat bancària.
No hi ha entrades a la venda en aquests moments.

Seleccioneu la data de la funció

Hipstory

Teatre de SaltHipstory és un espectacle lúdic i didàctic, una barreja de hiphop amb història de la dansa i de la música. Amb explicacions, coreografies i gags humorístics. Cinc ballarins i un músic us mostraran les diferències entre el pooping, el locking o el bboying.

Parlarem del beatbox, del scratch, de la música funk i inclús faran participar el públic en diverses ocasions.

L'obra apropa als joves al món de la dansa. Experimentaran sensacions i emocions que seran provocades pels intèrprets a través del moviment del cos.

TRIA TEATRE
Correu electrònic: SOPORTE@EVENTIS.PRO

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat per