Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

Benvinguts!
Cal imprimir  o descarregar les entrades al mòbil al finalitzar la compra o en qualsevol altre moment accedint a la vostra Zona Personal.

Consulta les edats recomanades de cadascun dels espectacles.

L'organització es reserva el dret de modificar l'aforament de la sala i la ubicació dels espectadors en totes les funcions segons l'evolució de la normativa marcada pel PROCICAT pel que fa a les restriccions per evitar la propagació de la Covid19.

Si t'apliques  algun descompte caldrà acreditar-lo en l'accés a la sala. En cas de no portar-lo, serà necessari passar per taquilla per abonar-ne la diferència.

Abans de fer el pagament, tingues a punt el telèfon mòbil. Pot ser que la teva entitat bancària et demani introduir alguna dada més per confirmar l'operació. Si tens algun dubte o problema sobre aquest procés d'autorització posa't en contacte amb la teva entitat bancària.

Seleccioneu la data de la funció

Mivion (Radio Sarajevo)

Teatre de Salt

dissabte, 11 de maig de 2024Mivion és un acrònim en llengua croata, format per l'abreviació de les paraules 'nosaltres', 'vosaltres' i 'ells /elles'. Era el títol del programa (en al·lusió a artistes, públic i crítica) que dirigia Slobodan Minic, reconegut periodista, director de la secció de cultura de Ràdio Sarajevo, en què va entrevistar personalitats de l’ ex república de Iugoslàvia com el poeta bosnià Sidran, el cineasta Emir Kusturica o el músic Goran Bregovic.

 

Durant el setge a la seva ciutat (1992-1996) Minic va resistir fent allò que sabia fer: ràdio i periodisme. El seu programa es va convertir en la veu de l’esperança per als habitants d’una ciutat assetjada durant quatre anys per les tropes sèrbies. La seva germana petita va morir en el bombardeig d'un mercat. En un determinat punt de la seva tasca a Ràdio Sarajevo, va perdre totalment la veu. Només després de mesos de silenci va poder tornar a parlar. Finalment, com altres milers de persones, va fugir i va arribar a Catalunya el 1995, a l'Escala, on va treballar com a cambrer i on ha arrelat amb la seva família. El seu és un testimoni sobre el progressiu avanç de la intolerància, el nacionalisme i l'autoritarisme, s obre la memòria i el preu de sobreviure una guerra.

 

MIVION (Ràdio Sarajevo) reflexiona sobre la convivència entre cultures i generacions: és un joc de miralls entre la veu i l’experiència del veterà locutor, interpretat per Manel Barcelò, i les vides de dos joves, el Marc Soler i l’Azra Suljic, plens d’inquietuds i preguntes.

Dissabte, 11 de maig de 2024
Amaga
Sessió 20.00 h
Comprar entrades
BITÒ PRODUCCIONS, S.L.(TS)
PATI DEL TEATRE 2, 17190 SALT (GIRONA)
Telèfon: 972402004
Correu electrònic: taquilla@bito.pro

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat per