Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

Benvinguts!
Cal imprimir  o descarregar les entrades al mòbil al finalitzar la compra o en qualsevol altre moment accedint a la vostra Zona Personal.

Consulta les edats recomanades de cadascun dels espectacles.

L'organització es reserva el dret de modificar l'aforament de la sala i la ubicació dels espectadors en totes les funcions segons l'evolució de la normativa marcada pel PROCICAT pel que fa a les restriccions per evitar la propagació de la Covid19.

Si t'apliques  algun descompte caldrà acreditar-lo en l'accés a la sala. En cas de no portar-lo, serà necessari passar per taquilla per abonar-ne la diferència.

Abans de fer el pagament, tingues a punt el telèfon mòbil. Pot ser que la teva entitat bancària et demani introduir alguna dada més per confirmar l'operació. Si tens algun dubte o problema sobre aquest procés d'autorització posa't en contacte amb la teva entitat bancària.

Seleccioneu la data de la funció

Miércoles que parecen jueves

Teatre de Salt

dissabte, 27 d’abril de 2024Los componentes de una asociación de padres de alumnos de un instituto de enseñanza media aguardan en la sala de actos del instituto la llegada de Juan José Millás, que dará una conferencia sobre la importancia de la lectura en la adolescencia.

En esto, en vez del escritor, se presenta una mujer que asegura ser Juan José Millás. Parece que ha logrado abrirse paso frente a la barrera de profesores y del servicio de seguridad del instituto con un revólver que maneja con un descuido preocupante. Mientras intenta dar la conferencia, tanto la policía como el auténtico (¿auténtico?) Juan José Millás tratan de convencerla, desde el exterior de la sala, de que desista de su actitud y se entregue antes de que haya heridos.

Los asuntos del doble, de la identidad o de la autoría, diluidos a lo largo la obra de Millás, cristalizan en una experiencia dramática de la que se deduce que la otra cara del terror es la risa.

Dissabte, 27 d’abril de 2024
Amaga
Sessió 20.00 h
Comprar entrades
BITÒ PRODUCCIONS, S.L.(TS)
PATI DEL TEATRE 2, 17190 SALT (GIRONA)
Telèfon: 972402004
Correu electrònic: taquilla@bito.pro

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat per